full screen background image

Femei de succes, la VIVA FM: Carmen Fediuc, director general adjunct la Camera de Comerț și Industrie Suceava!

Martie aduce primele zile de primăvară și multe surprize de ziua femeii.

În cinstea femeii, Radio Viva FM are un program special. Ne-am propus să sărbătorim în cel mai frumos mod feminitatea pe frecvența Viva FM. Încă din această dimineață ne-au trecut pragul, femei de succes, au împărtășit din experiența lor și despre implicarea lor în viața comunității!

Alături de Andrada și Călin a fost prezentă Carmen Fediuc, femeie independentă, implicată în viața sucevenilor, director general adjunct la Camera de Comerț și Industrie Suceava.

I-am urat un călduros “LA MULȚI ANI” de Ziua Femeii, și am aflat ce mai pregătește CCISV pentru anul 2017!

Carmen Fediuc: E mare lucru pentru noi să vedem că ne-am atins obiectivele la care muncim de vreo 5 ani de zile, așa am încercat să schimbăm puțin modul de a organiza anumite lucruri. Legat de evenimentele viitoare, începem să lucrăm la pregătirea noului eveniment economic AFACERI.RO, care se află anul acesta la a V-a ediție. Nu pot să spun încă lucruri prea multe despre noul eveniment pentru că suntem încă în tratative cu invitați, cu speakeri, și nu avem nimic concretizat în momentul de față. În schimb, am lansat ieri invitația de a participa la un curs financiar pentru manageri care nu au pregătire economică!”

Cursul va avea loc în zilele de 30 şi 31 martie, între orele 9:00 -17:00, la Camera de Comerţ şi Industrie Suceava.

Înscrierile se pot face până pe data de 24 martie, iar numărul de locuri este limitat la maxim 15 persoane/curs.

„Pentru asta, am identificat cei mai bine cotaţi furnizori din piaţa de training din România.”, a precizat Carmen Fediuc, Director General Adjunct al CCI Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar