full screen background image

30 de liberali suceveni, la Congresul partidului

baisanu 0503     Biroul Politic Teritorial al PNL Suceava a refuzat să ia în discuţie demisia preşedintelui PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu.

Băişanu s-a pus la dispoziţia BPT, în condiţiile în care a realizat, la alegerile europarlamentare, doar 9,77% din voturi.

“Biroul Politic Teritorial nu a acceptat discuţii pe această tema, considerându-se că Ştefan Alexandru Băişanu trebuie să rămână în continuare preşedinte al PNL Suceava. S-a hotarat ca PNL are nevoie de unitate nedand curs nici unei cereri de demitere a nici unui presedinte de organizatie din cele 114 localitati.PNL are nevoie de unitate in vederea castigarii alegerilor prezidentiale”, se arată într-un comunicat al PNL Suceava.

PNL Suceava a mulţumit tuturor presedintilor de organizatii si alesilor locali care s-au implicat si au muncit in aceasta campanie.

“Mulţumim tuturor cetăţenilor din judeţul Suceava care au participat la vot şi evident celor care au votat PNL”, se mai menţionează în comunicat.

În urma şedinţei s-a stabilit ca la Congresul PNL, din 28-29 iunie, delegaţia de 30 de reprezentanţi ai PNL Suceava să fie formată din cei 13 primari PNL, cei 5 parlamentari, vicepreşedintele CJ, viceprimarul Sucevei, iar din fiecare colegiu, câte un delegat propus.

comments

comments




Leave a Reply

avatar