full screen background image

Lucrări de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare, în Iţcani

RETELE     Pe 14 străzi din municipiul Suceava, lucrările din cadrul programului de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare sunt aproape de  finalizare.

Primarul Ion Lungu a declarat, în această dimineaţă, că mai există unele probleme în ceea ce priveşte readucerea carosabilului la starea iniţială, pe unele străzi, dar problema, de data aceasta, nu mai e la constructor, ci la staţiile de asfalt, care sunt încă închise.

În urma comandamentului din această dimineaţă, de la Primărie, Lungu a spus că strada Mitocului, finalizată anul trecut, în cadrul aceluiaşi program, va fi, cel mai probabil, refăcută, deoarece asfaltul turnat toamna trecută s-a măcinat.

Lungu: “Strada Mitocului a fost asfaltată în condiţii neprielnice, asfaltul s-a măcinat şi trebuie turnat din nou. Este un progres în această săptămână, s-a cerut aviz de lucrări pe alte două străzi din cartierul Iţcani, Aron Pumnul şi Biruinţei. Trebuie să fim realişti, acolo unde s-a intervenit în asfalt şi s-au făcut acele şanţuri, în veci nu mai iese strada nouă. Cu timpul, toate acele străzi trebuie asfaltate de Primărie.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar