full screen background image

Tânăr beat şi fără permis, a intrat într-un gard cu o maşină împrumutată

gard-din-lemn     Azi noapte, la ora 00.25, Ciprian B., de 30 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a sesizat, prin “S.N.U.A.U. 112”, că se află pe str. Calea Bucovinei, din localitatea de domiciliu, precizând că i-a fost avariat autoturismul, proprietatea mamei sale, Lucia B..

Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a stabilit că autoturismul în cauză a fost condus de Emanuil D., de 26 ani, din aceeaşi localitate, care, datorita stării de ebrietate şi a lipsei de experienţă, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu gardul de lemn ce împrejmuieşte o locuinţă.

Emanuil  D. nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, a condus autoturismul după ce a consumat băuturi alcoolice , fiindu-i incredințat de Ciprian B., care i-a inmânat cheile, fără să-l întrebe dacă posedă sau nu permis de conducere.

Atât Ciprian B., cât și Emanuil D., au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru primul, şi de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru al doilea.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru Emanuil D. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, iar faţă de Ciprian B. pentru săvârşirea infracţiunii de încredinţare a unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.

comments

comments




Leave a Reply

avatar