full screen background image

Tânăr beat şi fără permis, a intrat într-un gard cu o maşină împrumutată

gard-din-lemn     Azi noapte, la ora 00.25, Ciprian B., de 30 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a sesizat, prin „S.N.U.A.U. 112”, că se află pe str. Calea Bucovinei, din localitatea de domiciliu, precizând că i-a fost avariat autoturismul, proprietatea mamei sale, Lucia B..

Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a stabilit că autoturismul în cauză a fost condus de Emanuil D., de 26 ani, din aceeaşi localitate, care, datorita stării de ebrietate şi a lipsei de experienţă, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu gardul de lemn ce împrejmuieşte o locuinţă.

Emanuil  D. nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, a condus autoturismul după ce a consumat băuturi alcoolice , fiindu-i incredințat de Ciprian B., care i-a inmânat cheile, fără să-l întrebe dacă posedă sau nu permis de conducere.

Atât Ciprian B., cât și Emanuil D., au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru primul, şi de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru al doilea.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru Emanuil D. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, iar faţă de Ciprian B. pentru săvârşirea infracţiunii de încredinţare a unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.

ARTICOLE ASEMANATOARE

comments

comments
Lasa un raspuns

Fii primul care comenteaza!

avatar

wpDiscuz

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza