full screen background image

Bărbat bătut de trei tineri, în faţa unui bar din Şcheia

bataie În noaptea de joi spre vineri, un bărbat din judeţul Botoşani a sesizat poliția despre faptul că a fost agresat în fața unui bar, din comuna Șcheia.

În jurul orei 00.30, prin “S.N.U.A.U. 112”, un bărbat, de 34 de ani, din judeţul Botoşani, a sesizat poliția despre faptul că a fost agresat, în fața unui bar, din comuna Șcheia.

Patrula mixtă de poliție şi jandarmi deplasată la faţa locului a stabilit faptul că, în jurul orei 21.30, reclamantul, care locuiește fără forme legale în comuna Todirești, s-a deplasat pe DJ 178 A, în satul Mihoveni, la un bar, conducând un moped, fără număr de înregistrare și fără a poseda permis de conducere.

După închiderea barului, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între victimă și un localnic, de 34 de ani, a izbucnit un conflict spontan, la care au intervenit și alți 3 tineri, aceștia lovindu-l cu pumnii.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timpul altercației, tinerii au sustras acumulatorul și au distrus farul, oglinzile și lămpile semnalizatoare de la moped.

Victima a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Prejudiciul a fost estimat la suma de 400 de lei, reprezentând distrugerile provocate mopedului și valoarea acumulatorului.

În cauză, se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și furt calificat.

Totodată, se efectuează cercetări și față de reclamant, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar