full screen background image

30 de parlamentari liberali i se alătură lui Tăriceanu

Tariceanu     Treizeci de parlamentari liberali se alătură lui Călin Popescu Tăriceanu şi susţin continuarea Uniunii Social Liberale, informează România TV.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat miercuri că îi va cere premierului Victor Ponta să-și țină angajamentele luate în cadrul USL. Cei doi s-au întâlnit, deja, la Palatul Victoria, iar Tăriceanu l-a informat pe prim ministru că nu este singurul liberal care susţine necesitarea păstrării USL, în ciuda faptului că marţi seară, în cadrul Delegaţiei Permanente a PNL, liberalii au votat cu o majoritate covârşitoare rezoluţia privind ruperea alianţei de guvernare, propusă de Crin Antonescu.Potrivit România TV, 30 de parlamentari liberali îl susţin pe Tăriceanu în demersul său de a ajunge la un acord cu Victor Ponta privind păstrarea în funcţii a miniştrilor liberali.

În ultimele săptămâni, mai mulţi lideri liberali de filiale din PNL au susţinut că nu sunt de acord cu ruperea USL, însă în momentul votului s-au temut, probabil, să-şi exprime opţiunea, votul nefiind unul secret, ca de obicei, ci unul la vedere.

comments

comments




Leave a Reply

avatar