full screen background image

“Ziua Porţilor Deschise”, la toate subunităţie ISU “Bucovina”

pomp sv 1     Sediile tuturor subunităţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina (Suceava, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Rădăuţi, Gura Humorului, Solca, Siret, Vicovu de Sus), vor organiza “Ziua Porţilor Deschise”, mâine, 28 februarie, când se sărbătoresc 81 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile.

Publicul vizitator se va putea familiariza cu specificul instituţiei şi va putea urmări exerciţii demonstrative, tehnica de intervenţie utilizată în situaţii de urgenţă, standurile expoziţionale cu mijloace specifice folosite de salvatori, materialele informative privind tipurile de risc ce se pot manifesta la nivelul judeţului nostru şi recomandările specifice de comportare.

Tot mâine, de la ora 13.00, la Shopping City Suceava are loc vernisajul expoziţiei fotografice organizată de ISU “Bucovina”, în cadrul Campaniei naţionale “Redirecţionează 2% către SMURD”.

De asemenea, pentru a veni în sprijinul celor care vor să sprijine campania, se va organiza, la fiecare sfârşit de săptămână, începând de sâmbătă, 1 martie, până pe 23 martie, între orele 12-16, un punct de lucru şi de informare, în incinta Shopping City Suceava.

Punctul de lucru va fi deservit de echipe mixte de paramedici de la ISU Suceava şi de voluntari ai Şcolii Postliceale Sanitare, din municipiul reşedinţă de judeţ.

comments

comments




Leave a Reply

avatar