full screen background image

Propunerea săptămânii 21 – 27 IANUARIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • JAX JONES FT. YEARS AND YEARS – Play

Prima propunere a acestei noi săptămâni vine de pe meleaguri britanice. Piesa “Play”, lansată de Jax Jones și Years & Years este o colaborare extrem de ritmată. De la început și până spre ultimele secunde, notele jucăușe ale piesei vin în completarea vocii lui Olly Alexander de la Years & Years. Această colaborare extrem de reușită își trage succesul și din faptul că artiștii s-au bucurat să lucreze împreună, au profitat de timpul din studio și au dat dovadă de o foarte mare deschidere în ce privește ideile noi. Ceea ce le-a adus și o nominalizare din partea noastră în cadrul categoriei “Propunerea Săptămânii”.

  • ROSALIA – Malamente

Cântăreață și compozitoare de origine spaniolă, Rosalia a lansat anul trecut un album în care a investit o multitudine de sentimente și emoții. “Tot ce am las aici” spunea ea cu puțin timp înainte ca albumul să fie disponibil. Imediat după aceea a fost lansată și piesa “Malamente” un cocktail creativ de pop și flamenco, unde ritmurile nu țin cont de reguli plictisitoare. “Malamente” are totuși o temă extrem de serioasă, într-o abordare care a fost pe placul multor alți artiști, făcând referiri la relații toxice, gelozie și chiar violență. O piesă cu un impact covârșitor concentrat în doar câteva minute și care poate intra în playlist-ul VIVA FM dacă primește suficiente voturi.

 

  • BERE GRATIS – Dor

Peste 20 de ani de carieră, 14 albume și încă o piesă care să ne dea cele mai intense și emoționante trăiri, marca Bere Gratis. Trupa pop-rock a lansat single-ul “Dor”, care beneficiază deja și de un videoclip impresionant. Tema principală a piesei, iubirea, este creionată prin intermediul unor versuri aparte, pe care vă îndemnăm să le ascultați cu drag. Dacă piesa “Dor” vă dă o senzație aparte, așa cum știm că și-au dorit și creatorii ei, vă invităm să o votați la categoria “Propunerea Săptămânii”.

Votează melodia preferată!

comments

comments