full screen background image

Ponta vrea să modifice Legea sponsorizării

ponta     Premierul Victor Ponta s-a declarat hotărât joi să modifice Legea sponsorizării, astfel încât companiile private să poată acorda finanţare pentru activităţile sportive şi cele culturale.

“Sunt foarte hotărât să modificăm Legea sponsorizării în aşa fel încât să fie mult mai uşor şi mult mai practic pentru companiile private să sponsorizeze atât activităţile sportive, cât şi cele culturale. M-am văzut chiar cu preşedintele Federaţiei Mircea Sandu şi oferim tot sprijinul pentru ca România să găzduiască în 2020 meciuri din campionatul european. La fel, am discutat şi discut cu alţi oameni de sport şi de cultură cum să facem să găsim mai mulţi bani pentru sport şi pentru cultură, nu doar de la buget, pentru că din buget nu ştii unde să dai mai repede banii”, a spus Ponta.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a anunţat, la sfârşitul lunii octombrie, că va trimite scrisori tuturor autorităţilor statului pentru a obţine susţinere în vederea candidaturii Arenei Naţionale din Bucureşti la găzduirea unor meciuri de la Campionatul European din 2020.

comments

comments




Leave a Reply

avatar