full screen background image

Aeroportul îndeplineşte condiţiile pentru continuarea zborurilor pe timpul iernii

aeroportul-suceava     Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat că Aeroportul “Ştefan cel Mare” din Salcea îndeplineşte toate condiţiile pentru continuarea zborurilor pe perioada iernii.

Nechifor a spus că, în cursul zilei de miercuri, Consiliul Judeţean Suceava a fost informat cu privire la raportul auditului efectuat de către Compania Naţională de Transporturi Aeriene SA la Aeroportul “Ştefan cel Mare”.

Nechifor a explicat că rezultatele acestui audit arată că pregătirea profesională a personalului implicat în asigurarea serviciilor de handling al aeronavelor, precum şi starea tehnică a utilajelor şi a mijloacelor de deservire a aeronavelor existente în dotarea aeroportului sucevean sunt corespunzătoare şi nu au fost înregistrate neconformităţi.

Şeful administrației judeţene a mai spus că buletinele de analiză emise în urma verificării în laboratorul Companiei Naţionale de Transporturi Aeriene SA a lichidului degivrant pentru aeronave corespund cerinţelor.

Nechifor a menţionat că acest lichid degivrant va fi utilizat pentru degivrarea aeronavelor în sezonul rece 2013 – 2014.

comments

comments




Leave a Reply

avatar