full screen background image

Acţiune sportivă caritabilă, pentru 15 familii defavorizate din Rădăuţi

Un număr de 15 familii defavorizate din Rădăuți ar putea să beneficieze în luna noiembrie de locuințe noi, dacă se vor bucura de implicarea comunității locale la o acțiune sportivă care le este dedicată.

Pe data de 17 iunie 2017, între orele 10-13 este programată o ștafetă, cu punct de plecare – Primăria Rădăuți.

Scopul acestei ștafete este atragerea de fonduri de la persoane fizice și înscrierea de voluntari pentru proiectul Bucovina Build&Travel în beneficiul celor 15 familii care au nevoie de locuință.

Casele se vor construi la Rădăuți, în cadrul proiectului Bucovina Build&Travel 2017, ediția I, proiect ce este programat între 3 – 9 septembrie 2017.

Beneficiare vor fi doar familiile în nevoie de o locuință cere vor participa la proiect.

La ștafetă pot să participe angajații din diferite companii din zona Rădăuți dar și terți interesați care doresc să alerge pe segmente de la 1,5 km la 3 km, ori multiple segmente ale traseului stabilit.

Partener al acțiunii este Asociația Bunul Samaritean, cu experiență de 4 ani în atragere fonduri prin ștafete.

Înscrierile se fac prin completarea formularului on-line pe:http://habitatradauti.ro/ro/stafeta, sau pe: http://goodsamaritan.ro/ro/stafeta-companii-pentru-comunitate.

Donațiile se vor face online, pe platforma Galantom – http://habitatradauti.galantom.ro/, în numele alergătorului preferat.

Alternativ se va putea dona la cutia de donații prezentă la ștafetă sau la reprezentantul organizatorilor, sau prin transfer bancar în contul asociației Habitat pentru Umanitate Rădăuți IBAN RO22 BTRL RONC RT0V 2711 8201, Banca Transilvania, sucursala Rădăuți.

Îi putem ajuta pe cei în nevoie prin ascultare, o vorbă bună şi înţelegere.

Dar uneori e nevoie de mai mult.

De aceea sunt rădăuțeni care au ales sa se implice într-o alergare şi o strângere de fonduri, pentru ca la Rădăuţi 15 familii să se bucure la toamnă de o casă nou nouţă pentru ei şi copii lor.

Alergarea din 17 iunie 2017 este un eveniment la care să rădăuțenii pot să participe cu mic cu mare, copii, tineri şi adulţi şi mai ales familii întregi.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments