full screen background image

Dosar penal pentru ultraj, întocmit unui bărbat cu probleme psihice

psihiatrie     Ieri, la ora 13.20, în baza referatului aprobat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni, pentru expertizarea psihiatrică a suspectului Vasile L., de 42 de ani, din comuna Mălini, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ameninţare, poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Suceava,  împreună cu cei ai Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini, s-au deplasat la locuinţa acestuia pentru a-l conduce la Spitalul Judeţean Suceava – Secţia Neuropsihiatri Burdujeni, în vederea internării.

Învinuitul este cunoscut în evidenţele medicale cu tulburări şi afecţiuni psihice.

Având în vedere istoricul medical al celui în cauză, poliţiştii au acţionat cu calm şi responsabilitate, fără a utiliza forţa, însă acesta a reacţionat violent, ameninţând şi atacând poliţiştii cu obiecte contondente, motiv pentru care s-a intervenit pentru imobilizarea şi încătuşarea agresorului.

Întrucât unul dintre poliţişti a fost lovit uşor cu un cuţit în zona membrelor, a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Vasile L. a fost internat la Secţia Neuropsihiatrie Burdujeni.

În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni, efectuează cercetări faţă de agresor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

comments

comments




Leave a Reply

avatar