full screen background image

Vadim Tudor contestă excluderea sa din PRM, la Tribunalul București

vadim tudor     Scandalul dintre fostul președinte al Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, și foștii săi colegi de partid s-a mutat la Tribunalul București.

Marți, în instanţă se judecă un nou termen în procesul în care tribunul a contestat excluderea sa din PRM, excludere care a avut loc în iulie.

Acuzațiile curg însă din toate părțile. Actualul șef al formațiunii, Gheorghe Funar, îl acuză pe Vadim că a furat steagul lui Avram Iancu din sediul partidului și apoi a încercat să îl vândă. Ambii s-au prezentat marți în fața magistraților.

„Domnul Funar ar trebui să se ducă să se trateze, un om care a scris de fapt acum un an un articol pe care mi l-a dat mie ca Iisus Hristos era pui de getodac, are o problema cu capul. Da. Ăla nu era niciun steag al lui Avram Iancu, este un prapur bisericesc, proprietatea mea, mi-a fost dăruit mie la mormântul Avram Iancu, de aici confuzia de către un țăran. Terminați cu prostiile astea, în primul rând s-a prezentat sub o titulatură falsă. Sunt Istoric. Nu este steagul lui Avram Iancu. Se află la un muzeu în zona Baia de Criș. Este un singur exemplar”, a declarat fostul președinte PRM.

Aşa a răspuns Corneliu Vadim Tudor acuzaţiilor aduse de către actualul preşedinte PRM Gheorghe Funar. Acesta susţine, la rândul lui, că Vadim ar fi furat steagul lui Avram Iancu din sediul partidului iar apoi a încercat să-l vândă.

Pe 29 iulie, Congresul extraordinar al PRM, convocat la Alba Iulia, la care au participat în jur de 700 de delegaţi, a decis excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor şi alegerea lui Gheorghe Funar în funcţia de preşedinte.

comments

comments




Leave a Reply

avatar