full screen background image

Buget mai mic pentru Administrația Prezidențială

Traian-Basescu2     Preşedintele Traian Băsescu nu este deranjat că Administraţia Prezidenţială a pierdut bani la rectificare. Dimpotrivă, şeful statului susţine că a fost de acord cu tăierea bugetului.

Pentru a face economii, șeful statului a renunţat la o deplasare în Statele Unite, cu ocazia Consiliului de Securitate al ONU, de la sârşitul lunii septembrie.

„Noi am fost de acord cu o reducere la deplasări, pentru că, dacă ați văzut, pentru deplasarea în SUA mi-ar fi trebuit 2,3 milioane de lei, am renunțat la ea și am rămas cu banii pe care îi avem, un milion şi ceva i-am cedat bugetului de stat, deci nu ne afectează”, a declarat președintele Traian Băsescu.

Bugetul Administraţiei Prezidenţiale a fost redus cu 1,1 milioane de lei, prin rectificarea anunţată de Guvern, cel al Curţii Constituţionale cu 400.000 lei, iar cel al Agenţiei Naţionale de Integritate cu 1,1 milioane lei. De alocări suplimentare urmează să beneficieze Afacerile Interne, Justiţia, Afacerile Externe şi Camera Deputaţilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar