full screen background image

Flori fără documente de provenienţă confiscate în urma unui control în trafic

lalele     Poliţiştii Compartimentului de Investigare a Fraudelor, constituiţi în echipe cu poliţiştii Compartimentului Rutier de la Poliţia Municipiului Fălticeni, au organizat şi desfăşurat, marţi, o acţiune vizând legalitatea transporturilor de mărfuri pe drumurile publice, pe raza municipiului Fălticeni şi a localităţilor învecinate şi tranzitate de DN 2 şi DN 2 E.

Cu ocazia controalelor efectuate, în zona Spătăreşti a fost oprită o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 30 de ani, din comuna Mironeasa, judeţul Iaşi, care transporta flori, sortimentele lalele şi zambile.

Procedându-se la verificarea documentelor de transport, şoferul a prezentat un aviz de însoţire a mărfii, emis la 18 martie, pentru 7.000 de lalele şi 2.000 de zambile.

S-a trecut la verificarea faptică a mărfurilor transportate, ocazie cu care au fost inventariate 1.000 de narcise şi 200 de frezii pentru care transportatorul nu avea documente de provenienţă.

S-a luat măsura sancţionării contravenţionale, conform Legii nr. 12/1990, şi a confiscării în vederea comercializării directe a unui număr de 1.000 de narcise şi 200 de frezii.

Mărfurile confiscate au fost predate spre comercializare la două societăţi comerciale de profil, ambele din municipiul Fălticeni.

comments

comments




Leave a Reply

avatar