full screen background image

Şcoală doctorală de vară, la USV

Afis_A3_scoala_doctorala_vara     În perioada 8 – 11 iulie, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează, cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava, prima ediţie a Şcolii Doctorale de Vară cu Profil Transdisciplinar (SDVPT).

Această manifestare ştiinţifică reuneşte doctoranzi din diverse universităţi din ţară (Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca; Universitatea „Al.I.Cuza” din Iaşi; Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu; Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava) şi are ca principal obiectiv creşterea calităţii în cercetarea doctorală şi implementarea de proiecte inter şi transdisciplinare.

Un alt obiectiv vizat este crearea unei solidarităţi de generaţie între tinerii cercetători români, cărora le oferă oportunitatea de a audia conferinţe din domenii variate. Doctoranzii participă, de asemenea, la workshop-uri centrate pe problematica amplă a elaborării  tezei de doctorat şi a continuării cercetării printr-un proiect postdoctoral.

Coordonatorul  proiectului este prof. univ. dr. Elena-Brânduşa Steiciuc, Director al Consilliului Studiilor Universitare de Doctorat din cadrul USV.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza