full screen background image

PRM şi-a ales participanţii la Congresul Extraordinar

Acatrinei 1210105     Conferinţa judeţeană a PRM Suceava şi-a ales delegaţii la Congresul extraordinar al formaţiunii, din 27 iulie.

De la Suceava vor pleca la Bucureşti, pentru alege un nou preşedinte al Partidului România Mare, în locul lui Corneliu Vadim Tudor, 34 de membri ai filialei judeţene sucevene a partidului.

Cei în cauză au fost desemnaţi de Biroul executiv judeţean şi votaţi prin vot secret, preşedintele Gheorghe Acatrinei precizând că aceştia au primit mandatul de a se exprima împotriva revenirii, la conducere, a lui Vadim Tudor.

„Organizaţia judeţeană a PRM Suceava, ca iniţiator al organizării acestui congres, militează pentru reaşezarea problemelor politice în partid, precum şi a celor privind conducerea acestuia. De asemenea, ne exprimăm pentru alegeri democratice, în vederea stabilirii unui nou preşedinte al partidului”, a explicat liderul peremist sucevean.

Acatrinei a ţinut să evidenţieze că aceasta este prima dintre conferinţele judeţene ale filialelor PRM din ţară, în organele de conducere de la nivel naţional urmând a fi aleşi inclusiv „oameni valoroşi ai organizaţiei judeţene Suceava”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar