full screen background image

Steaua are şanse de 50% să nu fie exclusă din cupele europene

mircea sandu     Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că Steaua are şanse de 50 la sută să nu fie exclusă din competiţiile europene de către Comisia de disciplină a UEFA, în urma analizării cazului “Valiza”.

“Nu am primit nimic de la UEFA. Din câte ştiu şi eu de la Steaua, au angajat un avocat, pe Gianpaolo Monteneri, care să le facă dosarul de apărare. Au luat o decizie bună în acest sens, pentru că Monteneri are exeprienţă în acest sens, în faţa instanţelor internaţionale. Sper să aibă câştig de cauză. În opinia mea există o balanţă de 50-50 la sută. Cam aşa apreciez eu la ora actuală, fără să dau prea multă încredere. Nu am nicio influenţă acolo şi nu contează nici prietenia mea cu Platini. Nu are nicio legătură cu acest caz”, a declarat Sandu pentru MEDIAFAX.

UEFA a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că a deschis o procedură disciplinară împotriva FC Steaua, cazul va fi analizat de Comisia de Control şi Disciplină a UEFA în data de 21 iunie, la Nyon, iar un verdict va fi dat în săptămâna care începe la 24 iunie.

comments

comments




Leave a Reply

avatar