full screen background image

Reghecampf rămâne la Steaua

Reghecampf     Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat, joi, că nu va pleca de la Steaua nici în cazul în care UEFA va decide să excludă echipa din Liga Campionilor şi a adăugat că este posibil ca unii dintre actualii jucători să fie transferaţi în străinătate dacă va dori patronul clubului.

“Nu cred că ar fi un moment prielnic pentru fotbalul românesc dacă echipa Steaua ar fi penalizată. Dar dacă se va întâmpla acest lucru, noi trebuie să mergem mai departe. Reghecampf o să rămână la Steaua. O să fie jucători care probabil vor avea oferte. Indiferent ce se va întâmpla pe data de 24 (n.r. – iunie), dacă vor fi oferte bune şi patronul consideră că vrea să se despartă de anumiţi jucători, cu siguranţă vor pleca. Dar deocamdată nu s-a întâmplat acest lucru. Vă asigur că indiferent ce se va întâmpla pe 24, noi vom continua munca la Steaua”, a declarat Reghecampf la Sport.ro.

Antrenorul admite totuşi că ar putea renunţa la conducerea tehnică a Stelei, dar numai în cazul unei oferte de nerefuzat.

“Sunt oferte, dar nu îmi place să vorbesc despre acestea. Dacă vor fi oferte foarte tentante, oferte pe care nu le pot refuza şi dacă după ce voi analiza împreună cu familia mea consider că trebuie să plec, voi pleca. Dar în momentul de faţă nu se pune problema. Iubesc echipa asta foarte mult şi îmi doresc să ne îndeplinim obiectivul de a ne califica în grupele Champions League. Dacă vom avea posbilitatea, bineînţeles”, a precizat el.

Reghecampf a menţionat că Steaua va avea în primul cantonament un lot de 23 de jucători, dintre care trei portari.

“Vom încerca să transferăm un jucător sau doi. Dar în momentul de faţă nu am găsit jucătorul pe care ni-l dorim”, a adăugat antrenorul.

comments

comments




Leave a Reply

avatar