full screen background image

“Mercedes” confiscat pentru contrabandă cu ţigări

contra 5     Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au desfăşurat, ieri, o acţiune pe linia combaterii traficului cu ţigări, ocazie cu care  au oprit în trafic, pe DJ 209 G (pe raza localităţii Straja), un autoturism marca Mercedes, condus de cetăţeanul român G. Petria, în vârstă de 48 de ani, domiciliat în municipiul Suceava.

După controlul documentelor de călătorie, s-a trecut la verificarea autoturismului, ocazie cu care s-au observat mai multe pachete de ţigări ascunse în locaşul roţii de rezervă.

În urma celor constatate, s-a luat măsura conducerii şoferului împreună cu autoturismul la sediul S.P.F. Brodina unde, în urma unui control amănunţit, s-au descoperit ascunse  în locaşul roţii de rezervă, în portierele din spate şi în podeaua maşinii, 2.446 pachete de ţigări marca Viceroy de provenienţă ucraineană.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit persoanei în cauză acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar ţigările în valoare de aproximativ 25.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

Totodată autoturismul marca Mercedes, în valoare de 15.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Brodina, în vederea continuării cercetărilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar