full screen background image

Străzi modernizate cu bani europeni

asfaltari         Primăria Suceava a primit scrisoarea prin care se aprobă finanţarea pe POR suplimentar prin care vor fi reabilitate încă 10 străzi din municipiul Suceava. Potrivit primarului Ion Lungu, mâine va avea loc vizita în teren a celor de la agenţie, iar în maxim o lună, o lună jumătate se va semna şi acordul de finanţare după care se vor demara procedurile de începere a licitaţiilor.

Primarul Ion Lungu a declarat în cadrul conferinţei de presă de miercuri, 22 mai: “Ni s-a comunicat de la ANPOR că urmare a analizei ofertelor tehnice şi financiare, cererea de finanţare a fost acceptată. Aşteptăm vizita de mâine din teren, să prezentăm documentele în original. Eu spun că este o problemă mai mult formală, iar eu estimez ca într-o lună, o lună jumătate să putem semna acordul de finaţare şi să putem demara licitaţia pentru celelalte 10 străzi pentru aproximativ 8 milioane de euro, reparaţii pe fonduri europene.”

Prin Programul Operaţional Regional se vor moderniza încă 10 străzi din municipiul Suceava, iar valoarea lucrărilor se ridică la 8 milioane de euro. Printre acestea se află şi bulevardul George Enescu, str. Universităţii, str. Cernăuţi, Traian Vuia.

 

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar