full screen background image

Primăria Fălticeni organizează manifestările dedicate Crăciunului şi Anului Nou

primariafalticeniManifestările sunt organizate în colaborare cu Consiliul Judeţean Suceava şi Centrul Cultural Bucovina. Pe  24 decembrie 2012, de la ora 16.00, se deschide „Orăşelul copiilor”, în Piaţa „Nada Florilor”.

Cu această ocazie va avea loc un spectacol susţinut de formaţii artistice de la şcolile gimnaziale din municipiu, iar Moş Crăciun va împărţi cadouri copiilor.

În ziua de Sfântul Ştefan, pe 27 decembrie, începând cu ora 16.00 are loc o nouă ediţie a tradiţionalului Spectacol de datini şi obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou.

Pe scena amenajată în Piaţa „Nada Florilor” vor urca formaţii din Municipiul Fălticeni, comunle Boroaia, Mălini, Drăguşeni, Dolhasca, Dolhestii Mici, Preuteşti, Forăşti, Fântânele, Piatra Şoimului – Neamţ, Cucuteni – Iaşi.

În ultima zi a anului, dimineaţă, autorităţile locale vor întâmpina urătorii la sediul Primăriei Fălticeni.

Trecerea în anul 2013 se va face pe ritmuri de muzică, dans şi focuri de artificii, în Piaţa “Nada Florilor, cu un spectacol artistic de peste 3 ore, începând cu ora 21. Vor fi alături de fălticeneni: formaţiile: Datina, Pin-Up Girls, şi soliştii Gheorghiţă Rotaru, Călin Brăteanu, Cornelia şi Lupu Rednic, Valentin Bertea.

comments

comments




Leave a Reply

avatar