full screen background image

Cele mai căutate subiecte pe Google în 2012

 

Houston

Decesul subit al cântăreţei americane Whitney Houston, în februarie, a generat un val neegalat de căutări pe Google, datorită cărora această tragedie a ocupat primul loc în lista făcută publică de raportul Google Zeitgeist 2012.

Pe locul următor s-a clasat videoclipul piesei “Gangnam style” al starului pop sud-coreean Psy.
Piesa, foarte controversată, a devenit celebră într-un timp record.
Psy a ocupat de altfel primul loc în topul căutărilor pe Google în numeroase ţări, iar clipul său de pe YouTube a devenit cel mai vizionat videoclip din toate timpurile de pe această platformă online.

“Dansul executat de Psy în videoclipul piesei “Gangnam style” a provocat o furtună în lumea întreagă”, a spus Amit Singhal, vicepreşedintele Google, pe blogul său.

Uraganul Sandy, care a devastat coasta americană nord-estică, a ocupat poziţia a treia în topul celor mai căutate subiecte de pe Google. Sandy a devastat în octombrie o parte din insulele din Marea Caraibilor, iar apoi o mare parte din coasta nord-estică a Americii de Nord.

La nivel mondial, pe locurile următoare s-au clasat lansarea noii tablete iPad 3, fabricată de Apple, şi lansarea noului joc video Diablo 3.

comments

comments




Leave a Reply

avatar