full screen background image

Propunerea săptămânii 3 – 9 Noiembrie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD_72Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ED SHEERAN – Thinking Out Loud
0:00

     Ed Sheeran a lansat cel mai recent single “Thinking Out Loud”, piesă care a reușit să strângă în mai puțin de 24 de ore, 2,5 milioane de vizualizări pe canalul Youtube.

Cu toate că au trecut doar câteva zile de la lansare, piesa se anunță a fi hit, situandu-se deja în primele locuri la vânzări pe iTunes, bucurându-se de strălucitul loc 1 în Irlanda și Noua Zeelandă. În Australia, se situează pe locul 2, Suedia a clasat-o pe locul 9, iar în Canada este în continuă creștere trecând de locul 17.

Thinking Out Loud”, o baladă romantică, este scrisă chiar de tânărul artist alături de Amy Wadge și descrisă de cântăreț ca fiind “piesa ce va însoți mulți îndrăgostiți la altar”.

  • INNA – Fata Din Rândul Trei
0:00

În “Fata din rândul trei”, Inna își retrăiește povestea vieții, din perioada în care își purta ghiozdanul în spate și se așeza cuminte în banca din rândul trei, până în prezent, când a ajuns să își poarte farmecul și vocea pe cele mai mari scene ale lumii.

Fata din rândul trei” a fost lansată chiar de ziua sa de naștere, o zi pe care Inna a ales să o dedice fanilor săi, dar și colaboratorilor și prietenilor de la casa de discuri Roton cărora le-a făcut o vizită și le-a mărturisit: “Eu sunt fata din rândul trei și am să fiu pentru totdeauna. Numai că aș vrea să fiu un exemplu pozitiv pentru cei care mă urmează și pentru toți tinerii care vor să ajungă undeva.

  • MAROON 5 – Animals
0:00

     Adam Levine și soția sa, Behati Prinsloo, sunt actorii principali ai noului videoclip Maroon 5, “Animals“.

Cu o tentă de thriller, clipul pune într-un nou context scenariul unei iubiri animalice, în care relația este de tipul pradă – vânător. Erotismul este cel care justifică în final comportamentul celor doi, dând frâu liber imaginației. Piesa “Animals” este extrasă de pe noul album Maroon 5, “V“, ce a debutat pe primul loc în US Billboard 200, cu vânzări de peste 164.000 de copii în doar prima săptămână de la lansare.

Discul a fost înregistrat în Los Angeles și produs de Max Martin, Benny Blanco, Ryan Tedder de la OneRepublic, Shellback și Sam Martin.

 

Care e melodia ta preferată?

  • ED SHEERAN - Thinking Out Loud (60%)
  • INNA - Fata Din Rândul Trei (60%)
  • MAROON 5 - Animals (20%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar