full screen background image

Propunerea săptămânii 10 – 16 Noiembrie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD_73 Viva FM propune, tu alegi!

 Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CHERYL COLE – I Don’t Care
0:00

Cheryl reușește să ajungă pe prima poziție în clasamentul singleurilor britanice cu noua piesă I Don’t Care. Cântăreața nu ocupă doar locul întâi, dar reușește să stabilească și un record în UK.

Odată cu noul ei single ce urcă pe locul 1 în Official UK Singles Chart, Cheryl devine prima cântăreață britanică ce deține cele mai multe piese no. 1. Astfel, ea le întrece pe Rita Ora și Gery Halliwell, care au rămas doar cu patru hituri.

  • ​THE AVENER – Fade Out Lines​
0:00

Vă veți îndrăgosti de Fade Out Lines! V-am făcut curioși? Căutați clipul piesei pe YouTube și vă veți alătura celor aproximativ 500.000 de fani. Și numărul acestora crește în timp ce citiți aceste rânduri.

The Avener este un grup titrat și complex care a colaborat cu mulți producători muzicali.

Fade Out Lines e un mix interesant de muzică electronică și Deep House, cu câteva influențe de Rythm’n’Blues și de  Soul.

Vă place?

  • ​VOLTAJ – De La Capăt
0:00

Trupa Voltaj a lansat o piesă-manifest, dedicată proiectelor pentru copiii și tinerii aflați în situații dificile. Textul noului single, “De la capăt”, vorbește despre cât de important este să poți primi o a doua șansă, construită pe încredere, apropiere și înțelegere.

Povestea vizuală a clipului amintește de copiii rămași singuri acasă, care își doresc un nou început, alături de părinții lor, aflați în străinătate, la muncă.

Piesa devine purtătorul de cuvânt al unui program, www.delacapat.ro, în care, cei care doresc, pot să aleagă să se înscrie în proiecte derulate de World Vision Romania și Habitat for Humanity Romania.

Cele două organizații sunt parteneri de peste 5 ani cu trupa Voltaj.

Care e melodia ta preferată?

  • ​VOLTAJ - De La Capăt​ (75%)
  • CHERYL COLE - I Don't Care (50%)
  • ​THE AVENER - Fade Out Lines​ (0%)
Loading ... Loading ...

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar