full screen background image

Propunerea săptămânii 27 Octombrie – 2 Noiembrie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD_71Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ​3 SUD EST – Liberi
0:00

După ce au cucerit topurile muzicale cu hitul Emoții, trupa 3 Sud Est lansează single-ul și videoclipul Liberi, în care ne îndeamnă să îndrăznim să visăm, să fim liberi și să trăim la maxim fiecare clipă a vieții. Single-ul „Liberi” continuă povestea de succes a hitului Emoții, cu care trupa s-a clasat pe prima poziție în topul celor mai difuzate piese ale verii. În luna Septembrie a acestui an, trupei i-au fost decernate doua dintre cele mai importante premii ale industriei muzicale românești: “Best Group” la Romanian Music Awards și “Best Come Back” la Media Music Awards, iar Laurențiu Duță a fost desemnat “Best Producer” în cadrul RMA 2014.

  • ​CHERYL COLE – Crazy Stupid Love
0:00

La doi ani de la “A Million Lights“, Cheryl Cole revine la prima pasiune – muzica – și lansează primul single de pe albumul la care lucrează încă de anul trecut. Noua piesă a solistei se numește “Crazy Stupid Love” și e un featuring cu Tinie Tempah.  În același timp cu revenirea pe piața muzicală, Cheryl Cole își pregătește revenirea și în televiziune. Britanica va reveni, după o pauza de trei sezoane, în juriul show-ului X Factor UK, alături de Simon Cowell, ambii părăsind concursul în 2011.

  • ​KRISHANE FT. MELISSA STEEL – Drunk And Incapable
0:00

A treia propunere este cat se poate de fresh. Nu vă luați după aparențe, deși cântă Drunk and Incapable, artistul Krishane pare că prinde teren pe tărâmul muzicii internaționale. Originar din Jamaica, Krishane are doar 20 de ani și un viitor muzical promițător. Drunk and Incapable este o colaborare cu cântăreața Melissa Steel.

 

Care e melodia ta preferată?

  • ​3 SUD EST - Liberi (50%)
  • CHERYL COLE - Crazy Stupid Love (50%)
  • ​KRISHANE FT. MELISSA STEEL - Drunk And Incapable​ (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar