full screen background image

Tânăr din Mitocu Dragomirnei, arestat la trei săptămâni de la comiterea unei tâlhării

DAN IOAN PARVAN - ARESTAT PREVENTIV - TIMISOARA     Pe 9 martie, la ora 15.40, un bărbat, de 44 de ani, din satul Deleni, comuna Pârteştii de Jos a reclamat că, la aceiaşi dată, a fost  agresat, fiindu-i sustrase bunuri din adăpostul improvizat pe un teren viran din municipiul Suceava.

În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că partea vătămată locuieşte într-un adăpost improvizat, situat pe un teren viran din municipiul Suceava.

În ziua de 9 martie, la ora 15.20, la adăpostul unde locuieşte reclamantul, au venit trei persoane care i-au cerut să le dea toate bunurile pe care le are.

Întrucât  acesta a refuzat, l-au lovit, după care i-au răscolit adăpostul şi i-au sustras diverse obiecte de îmbrăcăminte, trei ciocane, doi cleşti şi mai multe obiecte metalice de veselă, prejudiciul fiind stabilit la 200 de lei.

În urma agresiuni suferite, persoana vătămată nu a necesitat transportarea la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma activităţilor investigative şi de cercetare efectuate în cauză, au fost identificaţi participanţii, iar luni, un tânăr, de 19 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, a fost localizat şi prins pe raza municipiului Suceava.

În baza probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, a suspectului, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată faptă prev. şi ped. de art. 233 , 234 Cod penal , fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

În cauză s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, urmând ca inculpatul să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de emitere a mandatului de arestare preventivă pentru 30 de zile.

comments

comments