full screen background image

Un tânăr care conducea băut şi fără permis a produs un accident în Rădăuţi

POLITIST     În cursul zilei de luni, un tânăr, de 25 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul, fără permis de conducere, pe strada 1 Mai, din municipiul Rădăuţi, ajungând  în intersecția cu str. Tolocii, nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

Din acest motiv, a intrat pe sensul opus de mers, pentru a ocoli o baltă, şi a lovit autoturismul condus de un bărbat, de 32 de ani, din comuna Satu Mare, după care s-a deplasat cu autoturismul, de la fața locului, pe o distanță de circa 70 de metri.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui bărbat, de 32 de ani, din municipiul Rădăuți, pasager în autoturismul condus de tânărul de 25 de ani.

Conducătorii  auto au fost testați  cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pentru bărbatul de 32 de ani, și de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru şoferul de 25 de ani.

La spital, celor doi li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de “conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, “conducere a unui auto sub influența alcoolului”, “modificarea urmelor accidentului” și “vătămare corporală din culpă”.

comments

comments