full screen background image

Persoane bănuite de comiterea unor furturi, reţinute şi introduse în arestul IPJ Suceava

arestat     Pe data de 26 martie, Secţia de Poliţie Rurală 9 Moara a fost sesizată, de un bărbat, de 34 de ani, din comuna Arbore, în calitate de împuternicit al unei asociaţii, despre faptul că, în perioada 24 – 26 martie, din patrimoniul acesteia s-au sustras, de către persoane necunoscute, mai multe utilaje de prelucrare a lemnului, în valoare de circa 10.500 de euro, respectiv un abric trifazic metalic, o maşină de legalizat lemnul, o maşină freză şi finisare şi un circular trifazic metalic.

În urma desfăşurării de activităţi investigative şi de cercetare penală, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptelor, respectiv un bărbat, de 25 de ani, şi un tânăr, de 19 ani, ambii din comuna Zvoriştea.

Prejudiciul a fost recuperat în integralitate şi restituit persoanei vătămate.

Ce doi au fost reţinuţi şi încarceraţi.

Având date şi informaţii cu privire la participaţia şi a altor persoane la săvârşirea faptei, poliţiştii au continuat cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor care au participat la comiterea furtului.

Astfel, în urma activităţilor investigative desfăşurate de polițiști, a fost identificat și prins şi un alt tânăr, de 24 de ani, din  comuna Moara.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca, marţi, să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de “furt calificat”.

Inculpatul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments