full screen background image

Festivalul de Teatru “Grigore Vasiliu Birlic” de la Fălticeni, în septembrie

teatru     În perioada 1-7 septembrie, se va desfăşura Festivalul de Teatru “Grigore Vasiliu Birlic” de la Fălticeni, manifestare ajunsă la ediţia a IV-a.

Festivalul se bucură de o prezenţă numeroasă şi de mare valoare, atât din partea concurenţilor, cât şi a marilor actori şi regizori români care vor veni la Fălticeni.

Şi-au anunţat prezenţa, la Fălticeni, Draga Olteanu Matei, Vladimir Găitan, Catrinel Dumitrescu, Medeea Marinescu, Beatrice Rancea, Tudorel Filimon, Radu Tudor, Anca Ţurcaşiu, Ovidiu Cuncea, Andrei Duban, Gheorghe Balint, Teodor Ilincăi, Cristina Grigoraş şi alţii.

Programul festivalului include, pe lângă reprezentaţiile spectacolelor care intră în concurs, ateliere în care tinerii vor învăţa actoria împreună cu profesorii şi studenţii de la UNATC şi spectacole apreciate de publicul din întreaga ţară puse în scenă de trupe de teatru de prestigiu, cum ar fi Ateneul de teatru Tătăraşi din Iaşi, Teatrul Municipal “George Bacovia” – Bacău, Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul Municipal “Traian Grozăvescu”– Lugoj, Asociaţia Culturală Teatrul Portabil – Bucureşti şi Opera Română din Iaşi.

comments

comments




Leave a Reply

avatar