full screen background image

Accidentat după ce a căzut din căruţă

căruţă     Spitalul Judeţean Suceava a sesizat că a fost adus  G.Vasile, de 66 ani, din oraşul Solca, care a fost victima unei autoaccidentări în timp ce se deplasa cu un vehicul  cu tracţiune animală.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că la 09.05.2013, ora 15.30, victima în timp ce conducea un atelaj cu tracţiunea animală pe str. Ion Creangă, din localitatea de domiciliu, la coborârea unei pante în curbă spre dreapta s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil.

Conducătorul atelajului a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a fost examinat de medicul de gardă constatându-se diagnosticul: ,,politraumatism prin cădere, plagă perete post toracic intens contaminat cu pământ, necesitând pentru vindecare aproximativ 10-12 zile de îngrijiri medicale.

Ulterior a fost transferat la  Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri de specialitate, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat şi probe biologice de sânge.

comments

comments




Leave a Reply

avatar