full screen background image

Ministrul Turismului îi linişteşte pe cei care vor să viziteze România

nechi jianu martin     Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism consideră că România este o destinaţie sigură pentru toţi vizitatorii.

Prezent astăzi la Suceava, Florin Jianu a declarat că acest mesaj “trebuie direcţionat în toate mediile” pentru a combate speculaţiile cu privire la conflictele din Ucraina.

El a ţinut să precizeze că datele statistice ale Comisiei Europene a Turismului arată că România se situează printre primele 10 ţări de pe continent ca şi creştere a numărului de turişti.

Jianu: “Am fost prezent în Republica Moldova, la deschiderea Camerei de Comerţ România-Republica Moldova, şi am transmis că România este un partener economic solid, dar şi o destinaţie turistică sigură. Datele Comisiei Europene a Turismului arată că România se situează între primele zece ţări europene ca şi creştere a numărului de turişti, fiind pe locul patru, cu creştere de turişti din China, şi pe primele zece locuri, cu creştere pentru turişti din Statele Unite, Olanda, Marea Britanie, Franţa sau Italia.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar