full screen background image

Agenţi de pază loviţi în urma unei altercaţii la un bar din Obcini

Spitalul Judetean 22    Azi noapte, la ora 01.54, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, prin “S.N.U.A.U. 112”, despre faptul că, la un restaurant din cartierul Obcini, are loc un scandal.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 01.34, în  restaurant a avut loc o altercaţie, la care au intervenit 2 agenţi din cadrul unei societăţi de pază din Suceava, respectiv Mugurel P., de 41 de ani, din comuna Ipoteşti, şi Oliver L., de 30 de ani, din municipiul Suceava.

Agenţii au procedat la evacuarea a trei tineri din local.

La scurt timp, aceştia au revenit, solicitând sprijinul altor persoane, printre care și Daniel M., de 32 de ani, din localitate, care le-a reproşat agenţilor de pază că i-a scos afara din restaurant pe cei trei prieteni.

Astfel, la un moment dat, în timp ce se aflau în faţa scărilor de acces în restaurant, Daniel M. l-a lovit cu pumnul pe Mugurel P., după care l-a lovit şi pe Oliver L.

Cei doi agenți de pază s-au prezentat la spital, unde au primit îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea acestora.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de Daniel M. pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medico-legale acordate, se va dispune procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar