full screen background image

Spectacol cu “Gaşca Zurli” la Botoşani, pe 13 octombrie

Gașca Zurli prezintă în premieră naţională spectacolul „Hai la masă!”, o producţie nouă, savuroasă, pe placul celor mici şi a celor mari, prin care aceasta îşi propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea bună, cu apa și, mai ales, cu statul la masă.

Astfel, în octombrie şi noiembrie, Gașca Zurli ajunge în Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Craiova, Botoșani, Bacău, Galați, Sibiu și București.

Este un spectacol unic, o producţie cu personaje și cântece noi, un spectacol de lumini fantastic şi o super desfăşurare de forţe.

10 oraşe, zeci de mii de spectactatori, mii de kilometri parcurşi de-a lungul și de-a latul ţării, nenumarate emoţii şi milioane de pupici cu sclipici.

Obiceiurile alimentare sănătoase sunt prezentate în maniera Zurli, jucăuș și colorat, prin cântece și întâmplări simpatice, pline de învățăminte.

Noul personaj, adorabilul Bucătăraș Zurli, devine aliatul părinților, în bucătarie. El știe trucuri despre mâncarea făcută cu dragoste și povești care să-i țină pe copii cu gura deschisă. “Hai la masă!” demontează ideea că “masa” este un chin pentru cei mari și cei mici, deopotrivă, dificilul moment când trebuie să cadă de acord asupra a ce, cand, cum și cît mănâncă.

Versurile noilor cântece poarta semnătura Mirelei Retegan, femeia care a creat fenomenul Zurli. Tot ea semnează și scenariile spectacolelor Găștii Zurli. Cu fiecare producție, Mirela reușește să-i împrietenească pe copii, cu obiceiurile pe care, în genere, părinții sunt nevoiți să le impună. Premiera spectacolului va avea loc la începutul lunii octombrie.

Să-i împrietenim pe cei mici cu legumele, fructele, cu mâncarea bună şi sănătoasă.

Spectacolul din Botoşani va avea loc pe 13 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Polivalenta “Elisabeta Lipa”.

Radio VIVA FM este partener media al evenimentului.

comments

comments