full screen background image

“Împreună reușim!”. Acum, în domeniul educaţiei!

Mi-am dorit să găsesc un mesaj care să mă ajute să combin munca de până acum cu realitatea care ne înconjoară.

“Împreună reușim!” este general și poate fi argumentat cu diferite ocazii. De data aceasta, legat de Ziua Educației.

Meseria mea de peste 10 ani, cea de a consilia managerii din Suceava în publicitatea radio și nu numai, m-a conectat cu diferite acțiuni locale și deși am oferit tuturor posibilitatea să informeze cât mai divers audiența, prin spot radio, articol pe site, comunicate și interviuri, consider de bun augur și o concluzie după aceste acțiuni.

Așa că, subiectul “educație” mi s-a părut cel mai bun moment să încep să punctez activităţile locale ale firmelor cu care colaborez de atâția ani.

Poate pentru că am fost și eu invățătoare, poate pentru că puteam să fiu profesor, deoarece am terminat Facultatea de Litere, sau poate că în timp voi aprofunda și mai mult domeniul marketing-vânzări, început cu masterate în domeniu și aprofundat cu practica de publicitate radio.

Poate pentru că totul începe cu o “doză de educație”, cum spune colega noastră profesor Adriana Nichitean, și mai ales poate pentru că suntem aproape de ziua de 5 octombrie, Ziua Educației.

Elevii şi cadrele didactice nu vor avea liber în data de 5 octombrie 2017, cu ocazia Zilei Educaţiei. Fiecare şcoală va avea libertatea să sărbătorească „prin manifestări specifice” această zi.

Aşadar, pe 5 octombrie, fiecare şcoală va sărbători prin manifestări specifice, nu prin cursuri, iar eu voi încerca să scot în evidență, cu această ocazie, și mai mult activităţile legate de educație și, desigur, așteptăm să ne informați despre toate implicările dumneavoastră în comunitatea locală, pe adresa de mail loredana@vivafm.ro.

Ziua Mondiala a Educaţiei ne reaminteşte faptul că o educaţie de calitate reprezintă cheia unei reuşite profesionale.

De aceea, ne reîntâlnim pe 5 octombrie, să vorbim din nou despre educaţie, despre ceea ce am făcut şi vom face în continuare pentru a asigura o educaţie echitabilă şi de calitate.

“Împreună reușim!” şi în domeniul educaţiei!

Viva Fm celebrează Ziua Mondială a Educației începând de astăzi, printr-o ediție specială, de la ora 16.00, cu profesor Adriana Nichitean, prin exemple de bună practică în educație ale agenților economici, sinteză realizată de Viziteu Loredana, departamentul marketing vânzări Viva Fm, prin interviuri cu specialiști în domeniul educației, realizate de colegii noștri Călin Bârleanu și Ada Bartoi.

Mulțumim pentru sprijin în realizarea acestor demersuri de conștientizare a importanței educației sub toate formele acesteia, formală și informală, partenerului nostru, Laboratoarelor Dorna Medical.

Loredana Viziteu

Director vânzări marketing

comments

comments