full screen background image

Foresta primeşte 1 milion de lei din bugetul Sucevei

Consiliul Local Suceava a aprobat finanţarea cu 1 milion de lei, fonduri nerambursabile din bugetul local, a Clubului de fotbal Foresta.

Primarul Ion Lungu a anunţat că se vrea a fi în nou început pentru fotbal, Primăria susţinând inclusiv acţiuni de înfrumuseţare a stadionului, reparaţii la instalaţiile sanitare şi montarea de centrale termice.

Lungu: “Se pare că, în sfârşit, a venit o rază de lumină şi pentru Clubul Foresta. Am văzut acolo nişte investitori în fotbal care vor să facă treabă bună, iar noi, ca municipalitate, nu avem decât să îi sprijinim. Suma de 1 milion de lei este aprobată, destul de târziu, în septembrie, dar facem tot posibilul să o acordăm până al sfârşitul anului.”

Şeful administraţiei locale a ţinut să precizeze că municipiul Suceava nu este acţionar la Clubul de fotbal „Foresta”, specificând că obiectivul noilor investitori este rămânerea echipei în Liga a doua.

Lungu: “Nu este echipa Primăriei, ci una privată. Investitorii au venit la mine şi au spus că vor să facă performanţă şi afaceri în fotbal. Fără să fie, în acte, proprietari pe echipă, aceştia au a stins acele datorii la jucători şi Federaţie, ceea însemnă că sunt oameni de bună credinţă, iar atât timp cât ei sunt corecţi, vom fi şi noi la fel.”

comments

comments