full screen background image

Urmărire la Putna pentru oprirea unei maşini în care s-au găsit ţigări de contrabandă în valoare de 150.000 de lei

tigari marble      Marţi, la ora 03.00, un echipaj din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus și unul din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce acționau pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu produse accizabile, a identificat, pe un drum forestier din comuna Putna, un autoturism de teren înmatriculat în străinătate, care se deplasa cu viteză.

Maşina nu a oprit la semnalul agenţilor şi și-a continuat deplasarea, spre drumul forestier Vețău.

În cauză s-a procedat la urmărirea acestuia, însă, datorită configurației drumului forestier ce era accidentat, autospecialele de poliție nu s-au putut deplasa.

De aceea, cercetările s-au efectuat pedestru.

Autoturismul de teren a fost găsit de polițiști abandonat și blocat în noroi.

În urma verificărilor, polițiștii au identificat, în interiorul autoturismului, 14.963 de pachete cu țigări, de diferite mărci.

Țigările în valoare de circa 149.630 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul de poliție, în vederea dispunerii unei măsuri asiguratorii.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării conducătorului auto.

comments

comments