full screen background image

Persoane lovite de maşini în timp ce traversau neregulamentar, în Gura Humorului şi Vatra Dornei

treceredepietoni     În cursul amiezii de marţi, în jurul orelor 13.00, în timp ce conducea autoturismul, pe B-dul Bucovina, din orașul Gura Humorului, un bărbat, de 42 de ani, din localitate, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi.

Astfel, a acroşat şi accidentat un bărbat, de 86 de ani, localnic, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea părţii carosabile, prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.

Conducătorul auto şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

La ora 16.03, în timp ce conducea autoturismul pe strada Argestru, din municipiul Vatra Dornei, un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a surprins şi accidentat un localnic, de 49 de ani, care s-a angajat în traversarea drumului public, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, însă la ora 16.19, a sesizat poliția, prin 112, menţionând faptul că a fost implicat într-un accident de circulaţie.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments