full screen background image

I-a furat calul cu tot cu mânz

calul cu mânz     În cursul după-amiezii zilei de ieri, R. Tinca de 33 ani, din comuna Pătrăuţi a sesizat faptul că B. Constantin de 37 ani, localnic i-a pătruns în curte și i-a furat calul cu tot cu mânz.

În urma primelor verificări efectuate de poliţiştii Postului de Poliţie Pătrăuţi a rezultat că, în jurul orei 17.00, B. Constantin, pe fondul consumului de alcool, i-a acostat pe stradă pe soţii R. Dumitru de 64 ani și R.Anica de 59 ani, ambii localnici, reproșându-le că au o datorie neachitată față de el. Soții R. au încercat să-l evite însă B. Constantin a devenit agresiv și i-a lovit cu pumnul în zona feței, pe amândoi.
Au intervenit doi cetățeni care l-au oprit pe B.Constantin să continue agresiunea.

În jurul orei 17.50, B. Constantin a ieșit în stradă, a mers la locuința lui R. Tinca, fiica lui R. Dumitru, a intrat în curte și i-a luat din pripon iapa și mânzul – proprietatea lui R. Dumitru.
În timpul verificărilor, B. Constantin a dat drumul la cai prin grădină, aceștia fiind preluați de către proprietar.
R. Dumitru, R. Anica și R. Tincuța au declarat că nu doresc să formuleze plângere penală pentru fapta de lovire sau alte violențe față de B. Constantin.
R. Tinca a formulat plângere față de B.Constantin pentru violare de domiciliu și furt.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești, față de B. Constantin sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și furt.
Procurorul de caz a stabilit încadrarea faptelor ca fiind violare de domiciliu și furt, fapte prev. de art. 192 alin 1 C.p, art. 208 alin. 1 C.p., opinând pentru cercetarea în stare de libertate a  făptuitorului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar