full screen background image

Dosare penale pentru şoferi prinşi conducând băuţi, în Suceviţa şi Vatra Dornei

politia_rutiera     Joi, la ora 12.45, o patrulă din cadrul Postului de poliţie Suceviţa a oprit pentru control pe str. Speranţei din localitate, autoutilitara înmatriculată în străinătate, condusă de un bărbat, de 50 de ani, din comuna Coşna.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 18.20, în timp ce conducea autoturismul, pe str. Unirii, din municipiul Vatra Dornei, pe fondul neatenţiei în conducere şi a consumului de alcool, un localnic, de 55 de ani, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de o femeie din comuna Dorna Arini.
În urma impactului nu au fost victime omeneşti.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în cazul femeii, și de 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbat, căruia, la spital, i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluţionate procedural.

comments

comments