full screen background image

Şedință extraordinară a Consiliului Local Rădăuţi

clrad1     Consilierii locali rădăuțeni s-au întrunit, astăzi, în ședință extraordinară.

Unul dintre puncte, cel privind aprobarea proiectului tehnic și actualizarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții, înregistrat la nr. 6/ 1 în lista de investiții Modernizare cu asfalt pe 10 străzi din Rădăuți, a fost retras de pe ordinea de zi pentru dezbateri și va fi propus spre discuție și votare într-o ședință ulterioară.

Membrii deliberativului au aprobat înființarea a două linii de gardă pentru specialitatea ATI și specialitatea neonatologie în cadrul Spitalului Municipal “Sfinții Cosma și Damian” din Rădăuți.

Tot în ședința de marți, consilierii locali au desemnat reprezentanți ai Consiliului Local în Adunarea Generală a Acționarilor la SC Servicii Comunale SA Rădăuți.

A mai apărut, ca și completare, un proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 95/ 25.10.2015 privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru trimestrul 4/ 2015, buget centralizat UAT Rădăuți, constituirea fondului de rezervă bugetară și utilizarea acestuia, modificarea listei de investiții și modificarea utilizării excedentului bugetului înregistrat la 31.12.2014.

Proiectul a fost votat în unanimitate.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments