full screen background image

Eu cu cine votez? Invitat: Bogdan Balanișcu, candidat PSD la Primăria Municipiului Iași

O nouă ediție Alegeri Locale 2024, moderată de Irina Zaharia și alături de Bogdan Balanișcu, candidat din partea PSD la Primăria Municipilui Iași.

Cu referire la ziua de 9 iunie, data alegerilor, candidatul a transmis că este un moment important, în primul rând pentru ieșenii care s-au săturat să trăiască într-un oraș mediocru.

„Am fost în parcul Copou. Ajungem să fim sufocați acolo, nu mai găsești o bancă liberă, pentru că suntem foarte mulți cetățeni și nu avem unde să ne ducem, nu avem alternative. De aceea în programul meu de 50 de proiecte am inclusiv această componentă de parcuri, de zone de agrement, de aquapark. Asta trebuie să facă un primar. Trebuie să aducă bani în comunitate și să facă investiții pentru a crește calitatea vieții ieșenilor”.

Ascultă dialogul dintre Irina Zaharia și Bogdan Balanișcu, în cadrul emisiunii Eu cu cine votez? – o emisiune dedicată alegerilor locale, care-și propune să aducă în față candidații anului 2024, obiectivele și planurile lor pentru dezvoltarea municipiului.

 

Eu cu cine votez? este emisiune de promovare electorală, realizată de VIVA FM.
Acest material a fost comandat de Partidul Social Democrat – PSD, Organizația Județeană Iași și executat de S.C. STIL MEDIA S.R.L. – portal: www. vivafm.ro. CUI mandatar financiar coordonator: 21240002.

comments

comments