full screen background image

Bază Sportivă Multidisciplinară la Roman

Primarul Romanului, Leonard Achiriloaei, a anunţat că Proiectul „Extindere Bază Sportivă Multidisciplinară Moldova” a fost oficial inclus pe Lista Sinteză a obiectivelor de investiții, în cadrul subprogramului „Complexuri Sportive”, un proiect susținut de Compania Națională de Investiții (C.N.I.).

Pe lângă terenul de fotbal, pista de atletism și tribunele aferente, proiectul va include terenuri de tenis de câmp deschise și acoperite, terenuri de mini-fotbal, baschet, padel, o zonă recreativă vastă și spații conexe, administrative și de deservire.

Aceste facilități vor deschide noi oportunități pentru dezvoltarea talentelor locale și promovarea unui stil de viață sănătos și activ.

“Este un angajament ferm al administrației locale de a sprijini și dezvolta sportul în Roman, oferind atât sportivilor noștri cât și comunității, facilități moderne și accesibile.

După succesul Bazei sportive tip 1 din strada Islazului – proiect aflat în faza de execuție, acesta reprezintă al doilea obiectiv major pentru Roman, finanțat prin CNI, marcând un nou capitol în îmbunătățirea infrastructurii sportive.

Viziunea noastră comună pentru un Roman mai activ, sănătos și unit prin sport, face un pas mare înainte cu acest proiect. Vă mulțumesc pentru susținerea continuă și pentru că faceți parte din acest parcurs al schimbării și dezvoltării Romanului!”, a transmis Achiriloaei.

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/10/23/stadionul-roman-baza-sportiva-multifunctionala/

comments

comments