full screen background image

Târg de Crăciun la Piatra Neamţ

Moșului i-a fost dor de tărâmul său preferat din Piatra lui Crăciun, așa că anul acesta se întoarce mai repede și pregătește mai multe surprize și momente speciale!

Pe 1 decembrie s-a deschis ediția din acest an a târgului de Crăciun din Piatra-Neamț, iaqr în aceeaşi zi a fost pornit iluminatul festiv împreună, în cadrul de poveste de la Curtea Domnească.

Luminițele de sărbătoare vor decora centrul și cartierele orașului, bradul de Crăciun va străjui cele 10 căsuțe cu bunătăți tradiționale și căsuța Moșului de la Curtea Domnească, iar artiștii și ansamblurile ne vor bucura cu obiceiuri, cântece și momente specifice sărbătorilor de iarnă.

Moșul, darnic din fire, mai are surprize pentru cei care vor păși pe tărâmul său în această iarnă: pe lângă cele 10 căsuțe cu alimente și produse de sărbătoare, la Curtea Domnească pietrenii vor putea să se delecteze cu specialități de la food-truck-uri și să se distreze pe patinoarul amplasat în fața Primăriei Piatra-Neamț.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Piatra-Neamț, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Neamț, Consiliul Județean Neamț, Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” și Organizația de Management al Destinației Piatra-Neamț.

Ediția a II-a a Târgului “Piatra lui Crăciun – Tărâmul Moșului” va continua până pe 7 ianuarie 2024!

 

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2023/11/23/taxele-pentru-2024-in-dezbatere-publica/

comments

comments