full screen background image

„Think Pink”- Astăzi, o nouă ediție SkirtBike, pentru doamne și domnișoare!

24 august 2023 este data aleasă pentru ca la Botoșani să se întâmple ediția a VII-a a SkirtBike! Tema din acest an este „Think Pink” și înseamnă mai mult decât a colora evenimentul în roz, ci a gândi mereu în valențe pozitive și a trăi cu bucurie!

Evenimentul adresat doamnelor și domnișoarelor care au peste 14 ani își dorește să aducă în atenția participanților la trafic și prezența biciclistelor pe drumurile publice.

E mai mult decât o paradă a frumuseții. SkirtBike susține folosirea bicicletei ca mijloc de deplasare la serviciu, la cumpărături, în toate situațiile care implică mobilitatea.

Doamnele și domnișoarele sunt așteptate într-o atmosferă relaxantă începând cu ora 16.30 la terasa NOD House din Botoșani.

Startul paradei va fi la ora 17.30, la ora 18.00 va fi tombola cu premii pentru participante, iar de la ora 18.30 în zona de relaxare de pe terasa Nod House, participantele dar și familiile lor sunt invitate la concertul susținut de Gelu Graur.

Ca o noutate, ediția a VII-a oferă kit-uri de participare fiecărei concurente (un tricou, un voucher oferit de Volver, ciocolată oferita de Cioco Five Graces și o oglindă de la MagicTouch).

Există și o listă cu reguli pe care participantele ar trebui să le respecte:

– regulile de circulație trebuie respectate pe durata paradei;

– semnele și semnalele polițiștilor trebuie respectate pe durata paradei;

– casca de protecție este recomandată;

– copiii care nu au împlinit 14 ani nu au voie cu bicicleta pe drumurile publice, conform legii, și nu participă la acest eveniment;

– fusta/rochița sunt obligatorii;

– zâmbetul e un accesoriu obligatoriu;

– distracția trebuie să fie la cote maxime!

Lungimea este marea problemă atunci când alegi fuste și rochii pe care le poți purta pe bicicletă. Cea mai mare preocupare aici însă este siguranța, nu modestia, iar siguranța devine o problemă cu fuste prea lungi sau prea pline. În mod ideal, lungimea trebuie să fie până la genunchi sau mai scurtă – deși în cazul în care fusta este subțire și flexibilă, o lungime medie poate fi folosită de asemenea. Fustele sau rochiile lungi își vor găsi ușor drumul în roțile sau pedalele tale, de aceea, dacă ești hotărâtă să porți o fustă lungă, îți sugerăm să o legi într-un nod în timp ce călătorești pentru a o proteja și pentru a nu te pune în pericol.

Partenerii evenimentului sunt Prăvălia cu Flori, Nod House și Viva FM, iar sponsorii principali sunt Proteus Nord Consulting și Volver.

Vă recomandăm să citiți și:

Dublu eveniment cultural vineri, la Ipotești

comments

comments