full screen background image

ARTJUNKIE – stil și creativitate în casa ta!

Designul este o parte importantă, esențială a vieții și influențează modul în care trăim. De aceea, îți prezentăm în continuare câteva lucruri despre echipa ARTJUNKIE care se ocupă de tot ceea ce înseamnă Tehnică Parasolară & Design Interior pentru ferestre, uși și pereți.

La ARTJUNKIE găsești o gamă diversificată de jaluzele verticale cu noi modele apărute pe piață. Mai poți găsi o gamă variată de rolete textile de cea mai bună calitate, cum ar fi rolete textile simple sau rolete textile zebra / rolete textile day and night. De curând ARTJUNKIE a adus pe piața ieșeană rolete textile și jaluzelele verticale personalizate (pe care se poate imprima practic aproape orice poză dorești).

Din anul 2009, echipa ARTJUNKIE a introdus în premieră la domiciliul clientului din Iași serviciul de amenajări ferestre. Au încercat astfel să ofere o soluție elegantă pentru a scăpa de toate dificultățile întâmpinate în căutarea magazinelor specializate. Se elimină de altfel, printre altele, inconvenientele provocate de măsurători incorecte și riscul de alegere greșită a materialelor.

În 70% din cazuri, materialele care sunt alese în showroom nu se potrivesc cu locuința, deoarece numai acasă îți poți da seama de lumina ce pătrunde prin materiale, de nuanțe sau de opacitatea perfectă. Toate acestea ajung într-un final să se îmbine cu elementele locuinței astfel încât rezultatul să fie cel scontat.

Consilierii ARTJUNKIE se deplasează la domiciliul tău cu toate materialele necesare pentru o alegere perfectă a gamei de produse dintre cele mai diverse, cu note de unicitate. Pentru ca totul să fie complet, ARTJUNKIE realizează toate serviciile de montaj, măsurători, transport și consultanță.

ARTJUNKIE activează în mediul online și în cele 2 SHOWROOM-uri, punând la dispoziție cataloage virtuale și portofolii realizate de-a lungul carierei ARTJUNKIE.

La ei găsești produse pentru decorațiuni ferestre – perdele și draperii din organza, in, catifea – tapete, sisteme roman shades și panouri japoneze, jaluzele verticale din lemn, textile, bambus, pvc, plase anti insecte, rulouri exterioare; rolete (rulouri sau storuri) gamă variată de modele și culori. În concluzie, tot ce ține de ferestre!

Toate produsele ARTJUNKIE sunt în pas cu moda și cu siguranță vei găsi cele mai noi modele și sisteme.

Din momentul efectuării comenzii, timpul de lucru poate varia în funcție de cantitatea comenzii, complexitatea lucrării și stocul produselor, în general de la 2 la 14 zile lucrătoare.

Vizitează artjunkie.ro pentru inspirație și comandă online!

Citește și https://vivafm.ro/2023/06/28/cresa-miroboo-land-iasi-siguranta-si-bucurie/

comments

comments