full screen background image

În zilele de 24 și 25 Iunie 2023, sâmbătă și duminică, iubitorii animalelor de companie sunt invitați în Parcul Palas, la cea de-a noua ediție a PET EVENT.

Vizitatorii vor avea ocazia să să participe la concursuri cu premii și să asiste la demonstrații de grooming, parade canine, workshop-uri utile, demonstrații de dresaj oferite de Jandarmeria Iași și Poliția de Frontieră. Invitatul special din acest an este Roman Petre, specialist în comportare și psihologie canină, care ne va oferi sfaturi utile pentru a ne îmbunătăți relația cu prietenul patruped.

În ambele zile, „PET EVENT” va începe la ora 10:00 și se va încheia la ora 20:00 cu un spectacol susținut de trupa locală The Crickets.

Posesorii si iubitorii de câini din Iași s-au bucurat la fiecare ediție de noi surprize și multe premii oferite de partenerii evenimentului fără de care nu l-am putea organiza și am dorit să ducem traditia mai departe, ajungând cu el la a IX-a editie, tocmai pentru a crea acest cadru minunat pentru ei, iar Palas Iași are un trafic de peste 70.000 de vizitatori pe zi. Este un eveniment de suflet, fiind la rândul meu posesoare de cătel,” a declarat Ioana Gamen, organizator al evenimentului.

Acţiunea este organizată de „Event by Ioana Gamen”.

Detalii eveniment: https://petevent.ro/ & https://www.facebook.com/peteventiasi/  

comments

comments