full screen background image

ISU Botoșani: Posturi de soldați profesioniști

Cei care doresc să ocupe unul dintre posturile de soldați profesioniști în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani își pot trimite documentele necesare înscrierii, dar și dosarul de recrutare, în volum complet, în format pdf, până pe 15 august, ora 16.00.

Toate documentele se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail: soldat@isubotosani.ro. Vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani și o pregătire fizică foarte bună sunt două dintre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească tinerii care vor să devină soldați profesioniști (servanți) în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani. Un alt criteriu se referă la faptul că pe aceste locuri pot candida și persoane care au absolvit, cel puțin, învățământul general obligatoriu.

După evaluarea dosarelor, candidații vor susține două probe eliminatorii: urcarea pe scară şi deplasare în subsol întunecat. Candidații care vor depăși probele eliminatorii, vor participa la următoarea etapă – evaluarea performanței fizice, care constă în parcurgerea unui traseu practic-aplicativ. Toate probele de concurs vor fi susținute la centrul de selecție constituit la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Petrodava” al județului Neamț, din strada Cuejdi, nr. 34, Piatra Neamț, conform unui grafic ce va fi afișat în timp util la avizierul inspectoratului și pe pagina de internet.

Vă recomandăm să citiți și:

Plutonieri ISU Botoșani, pe podium

Benzinării amendate de ISU Botoșani

comments

comments