full screen background image

Activități educative desfășurate de grădinițe în vacanța de vară

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani vine în sprijinul părinților din județul Botoșani organizând, în perioada vacanței de vară, activități educative în grădinițe.

Cererile pentru participarea copiilor la programul de activități educative, desfășurate în perioada vacanței, se vor transmite în format electronic pe adresele de email sau se vor depune  fizic la sediul fiecărei UNITĂȚI DE ÎNVĂȚĂMÂNT CARE ESTE DESEMNATĂ CENTRU  DE ACTIVITATE PE PERIOADA VERII, în funcție de  solicitările părinților.

Termenul limită pentru depunere a cererilor este  vineri, 16.06.2023, ora 11.00, indiferent de perioada solicitată pentru a participa la activități.

Părintele/ tutorele/ reprezentantul legal  primește cererea de la unitatea la care copilul este înscris ( părintele poate solicita un număr de 5 cereri), care vor fi depuse de acesta fizic sau online, în funcție de nevoia fiecăruia și înregistrate la unitatea la care se face înscrierea și care desfășoară activități în perioada verii, conform graficului.

 Vă recomandăm să citiți și:

14 – 16 Iunie: Zilele Eminescu la Biblioteca Botoșani

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza