full screen background image

Proiect Erasmus+, găzduit de Școala „Mihai Eminescu” Rădăuți

Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Rădăuți a avut onoarea să găzduiască partenerii din proiectul Erasmus+ „BECOME EUROPEAN MATHS CHAMPIONS”, în perioada 2-5 mai 2023.

Elevi și profesori din Croația, Portugalia, Grecia, Spania și Italia au participat la ateliere organizate în cadrul școlii.

Timp de patru zile, activitățile intense și interesante desfășurate au fost intercalate cu momente artistice specifice zonei și vizite la obiective turistice din împrejurimi.

Matematica distractivă și imprimanta 3D au fost printre metodele utilizate pentru ca rezolvarea problemelor matematice să devină mai atractivă pentru copii.

Activitățile matematice s-au îmbinat cu cele practice, astfel figurile geometrice au prins contur prin mozaic și modelarea vaselor din lut.

Atmosfera a fost prietenoasă și plină de entuziasm în rândul tuturor participanților.

În ultima seară a avut loc premierea celor implicați în proiect.

Copiii și-au dăruit suveniruri care le vor aminti de clipele minunate petrecute împreună în locurile fascinante ale Bucovinei.

Aceasta a fost ultima întâlnire din seria de șase mobilități din cadrul proiectului.

“Felicitări Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Rădăuți pentru organizarea unui eveniment atât de reușit și educativ!”, au transmis participanţii.

 

 

Citeşte şi: https://vivafm.ro/2022/11/24/scoala-mihai-eminescu-radauti-activitate-in-cadrul-proiectului-erasmus/

comments

comments